Werkgevers

Door ons enorme netwerk en flinke database zijn wij in staat de juiste matches te creëren tussen werkgever en werkzoekende. Natuurlijk geldt dit voor flexibele personeelsoplossingen, maar ook op het gebied van werving & selectie staat Wave Jobs voor je klaar. Wij selecteren de kandidaten vanuit onze eigen kanalen, zoals social-media en onze database. Dit houdt in dat we pro-actief op zoek gaan naar de juiste professionals. Hiermee nemen wij de zoektocht naar de perfecte kandidaat vanaf het eerste traject al uit handen; zoals het zoeken, het voeren van de intakegesprekken en het voorstellen van de meest geschikte kandidaten.

Diensten

Flexibele personeelsoplossingen

Wave Jobs is het bedrijf voor personeelsoplossingen. Op basis van ruime ervaring en expertise van onze arbeidsmarktprofessionals in de technische branche zorgen wij voor gemotiveerd personeel. Uitzenden, Werving & Selectie, Opleiden en Detachering alles is mogelijk.

Detachering

Wij zijn specialist in het bemiddelen van personen op de arbeidsmarkt. Onze werknemers stellen zich beschikbaar, om na bemiddeling door Wave Jobs, bij jouw bedrijf aan de slag te gaan in detacheringsdienstverband. De werknemers staan voor een bepaalde periode onder contract bij ons bureau, waarna ze bij wederzijdse tevredenheid kunnen overstappen naar een direct dienstverband vanuit jou als werkgever. Vanwege de zorgvuldige voorselectie wordt het merendeel van de werknemers een contract aangeboden.
pexels-andrea-piacquadio-3932291

Opleidingen

Door het opleiden van jouw personeel investeer je in de toekomst en ontwikkeling van jouw organisatie. Op deze manier kun je huidig personeel klaarstomen voor een hogere functie of nieuwe werknemers trainen voor hun nieuwe baan. Wave Jobs weet als specialist op de arbeidsmarkt precies wat nodig is om duurzaam aan het werk te blijven.

Werving & selectie

Bij onze services op het gebied van werving en selectie kun je een kandidaat zelf op contract aannemen. Wave Jobs werft en selecteert de best passende kandidaat voor jouw vacature vanuit onze eigen database. Wij gaan pro-actief op zoek naar de meest geschikte kandidaat voor jouw functie. Hierbij zoeken wij zowel binnen als buiten onze wervingspoel.

Loopbaancoach

Wave Jobs heeft een loopbaancoach met jarenlange ervaring in dienst. Loopbaancoaching is het effectieve instrument bij duurzame inzetbaarheid, trainee-ships, reaorganisaties en outplacement.
Naast het plaatsen en recruiten van geschikt personeel kunt u ook onze loopbaancoach in huren, neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de tarieven.

Opleidingen

Wave Jobs werkt nauw samen met erkende opleidingen.
Informeer bij ons naar VCA, heftruck en lascertificaten.
Ook is het mogelijk om via ons een BBL opleiding te volgen waar je plm 5 dagen aan het werk gaat bij één van onze opdrachtgevers en een middag en avond naar school gaat.

Vul onderstaand formulier in:

  • Het doorgeven van een vacature;
  • Informatie over flexibele personeelsoplossingen;
  • Informatie over opleidingen (op maat) en/ of het inzetten van onze loopbaancoach voor jouw werknemers.